Раунд 2. Твердопаливні Зерносушарки

Сьогодні хочемо розглянути зерносушарки PoleksDry, що працюють на твердому паливі, тобто зерносушарки з теплогенераторами.

Зараз все більше фермерів обирають альтернативний вид палива, навіть ті, які раніше сушили на газі/пропан-бутані/дизелі. Така тенденція спостерігається кілька років. Давайте детальніше розглянемо переваги та недоліки використання даного виду палива. І так поїхали, почнемо з вишеньки на торті.

Переваги використання


1. Перше, що хочеться відзначити – це звичайно вартість сушіння. Низька собівартість сушіння в порівнянні з газом, LPG та диз.паливо значно можуть поповнити ваші кишені.

2. Безпека сушіння. Теплогенератор із теплообмінником забезпечує сушіння зерна чистим повітрям без домішки топкових газів, дозволяє безпечно сушити такі культури, як соняшник та ріпак.

3. Швидка установка. Немає потреби в оформленні дозвільних документів, підведення комунікацій тощо.

4. Довговічність. Теплогенератори з теплообмінником виготовлені з високоякісної жароміцної сталі, що забезпечує тривалий термін експлуатації.

5. Екологічність. Завдяки теплогенератору та біопаливу зерно сушиться чистим повітрям, як наслідок у ньому відсутні домішки, а це означає, що його ринкова вартість значно зростає.

6. Швидкий термін окупності. Якщо фермер має понад 175 га землі, таке обладнання окупається за 1 сезон.

А тепер перейдемо до ложки дьогтю у бочці меду, поговоримо про недоліки використання такого виду палива.

1 місце. Важливо, щоб у вас було місце для створення невеликого складу для зберігання дров/тріски, брикетів/пелети. Адже паливом краще запасати відразу у великій кількості – це забезпечить вам можливість купувати його за оптовою ціною та не турбуватися про збільшення цін у пік опалювального сезону.


2. Ціна. У порівнянні між зерносушаркою на блакитному паливі та твердому, звичайно, буде дорожчим на твердому паливі. Адже ви купуєте не лише зерносушарку, а й теплогенератор, а це 2 одиниці обладнання. Крім того, якщо врахувати ті кошти, які ви витратите на отримання дозвільних документів та підписок на газ, ще невідомо, що буде дешевшим. Але факт є факт – зерносушарка з теплогенератором дорожча.

3. Обслуговування та очищення. Потрібно очищення труб теплообмінника 1 раз на день.


Як бачите, вибір зерносушарки потребує відповідального підходу. Ми продаємо всі види зерносушарок, як на газу/LPG, так і на твердому паливі. Кожен вид має свої переваги та недоліки, тому, якщо ви сумніваєтеся, краще замовте безкоштовну консультацію.

Ми з радістю допоможемо вам з вибором, врахуємо усі ваші побажання, бюджет та вашу місцевість.

Сподіваюся Вам було корисно, бажаю гарного дня.